user_mobilelogo

Afbeelding2

 

 

bgfbgfbgfbfgf

 

Buurtvereniging Het Loo bestaat nu al geruime tijd. In die tijd zijn er tijdens onze evenementen vele foto's gemaakt. Vaak krijgen we de vraag of we een specifieke foto kunnen toesturen. Helaas is dit niet altijd mogelijk gezien de grote hoeveelheid foto's welke we ontvangen.


Overzicht per jaar
Hieronder vindt u per jaar een overzicht van alle foto's. Daarnaast zijn wij bezig met een aparte site voor de foto's waarmee iedereen in de mogelijkheid is om ook het originele bestand te downloaden. Wij hopen dat deze eind juni online zal zijn. Naast de foto's op onze website plaatsen wij ook foto's op bijvoorbeeld onze Facebook pagina.

- Fotoalbum 2010
- Fotoalbum 2011
- Fotoalbum 2012
- Fotoalbum 2013
- Fotoalbum 2014
- Fotoalbum 2015
- Fotoalbum 2016
- Fotoalbum 2017
- Fotoalbum 2018
- Fotoalbum 2022

Heeft u nog specifieke foto's die u met ons wilt delen, of waarvan u denkt dat deze een plekje verdienen op onze website? Stuur deze dan via de e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan de foto in de juiste categorie plaatsen.


Oude website
Op de oude website stonden de foto's ingedeeld in categorieen. Deze oude website zal binnenkort als naslag nog tijdelijk online gezet worden. Informatie omtrent de oude website zal onder actueel met u gedeeld worden.