user_mobilelogo

Afbeelding2

 

 

bgfbgfbgfbfgf

 

Beste bezoeker,

Wij heten u van harte welkom op de website van Buurtvereniging Het Loo. Fijn dat u de moeite neemt om een kijkje bij ons te nemen. Buurtvereniging Het Loo bestaat al meer dan 75 jaar. Deze actieve en altijd nog bruisende vereniging is opgericht op 3 oktober 1946. Sinds 2021 bestaat het bestuur uit zes personen (zie foto).

176ofniet

Er worden jaarlijks voor jong en oud tal van bestaande, maar ook nieuwe activiteiten georganiseerd. Van paaseieren zoeken voor de kleintjes, een stadswandeling , kleiduiven schieten, fietstochten, jeu de boules, wijn-of bierproefavonden, MTB-en, kaarten, paas- en kerstbingo, tot boswandeltochten in het Paleispark: voor een ieder wat wils. De vereniging telt momenteel ± 500 leden/adressen.

Kosten van het lidmaatschap zijn € 7,- per jaar per adres, dus voor het geld hoeft u het niet te laten. Dus mocht u nog iemand kennen die nog geen lid is, meld deze dan digitaal aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Van elke te organiseren activiteit ontvangt u een (digitale) uitnodiging. Bovendien staat onder het kopje Actueel de activiteitenkalender van dit jaar.

Aan het einde van het jaar maken wij een verenigingsboekje waarin alle verhaaltjes en foto’s gebundeld terugkomen van de activiteiten van het afgelopen jaar. Dit boekje kunt u ook downloaden op de website onder het kopje verenigingsboekje bij algemene informatie.

Graag zien wij u terug op een van onze georganiseerde activiteiten.

Het bestuur